© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2018 10:07:18

Kakšna KRALJICA! ŽRTVOVANJE kapetanove ŽENE trem kronam IZDATNO povečala možnosti za polfinale! (foto)

Tole je najbolj priljubljena Švedinja.

Kapetana švedske reprezentance Andreasa Granqvista danes čaka izredno pomembna tekma, tri krone čaka boj z Angleži, "preživeli" pa se bo uvrstil v polfinale SP.

Še bolj pomemben dogodek pa je preteklo noč doživel Granqvist, njegova žena Sofia je namreč ponoči rodila njuno drugorojenko Miko.

Četudi je Granqvist nadvse želel iti domov, pa mu Sofia tega ni pustila! Ni hotela, da se mož vrne domov in prisostvuje porodu. Dejala mu je, da ima ob sebi ostale člane družine in prijatelje, da v tem trenutku ni nič bolj pomembnega od svetovnega prvenstva!

"Nisem se ravno naspal, a vesel sem, da se je to zgodilo preteklo noč. Moja soproga se je izkazala, obe s hčerko sta dobro," je v Rusiji dejal Granqvist.

V znak zahvale, da je kapetanu pustila, da ostane z ekipo, pa je navijač startal s kampanjo crowdfunding, s katero so Švedi začeli zbirati denar, s katerim bodo Sofiji poslali šopek.

Ta bo neverjetno velik, saj so že zbrali več kot 5000 evrov, verjetno bo tako Sofija dobila največji in najlepši cvetlični aranžma v življenju.