© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.07.2018 11:13:47

ZELO NIZEK UDAREC: Griezmann se je po francoski zmagi nad Argentino NORČEVAL iz MESSIJA (foto)

Profimedia

Argentinci so se s težavo prebili v osmino finala, kjer pa so padli že na prvi oviri, Francozi so slavili s 4:3, tako da so Lionel Messi in druščina že doma.

Tak scenarij je seveda razdelil nogometne navdušence, tiste, ki obožujejo velezvezdnika Barcelone, je močno razžalostil, spet drugi so bili zaradi tega izjemno veseli. Toda to, kar si je privoščil Theo Griezmann je prešlo mejo dobrega okusa.

Brat Antoina Griezmanna, ki je pred kratkim zavrnil prestop v Barcelono in raje podaljšal sodelovanje z Atleticom, se je spustil na zelo nizko raven in na svojem twitter računu objavil fotografijo ter z njo močno razburkal dogajanje na družbenih omrežjih.

Theo je namreč objavil sliko, na kateri je mogoče videti argentinskega kapetana, kako se drži za glavo, medtem ko mu Antoine Griezmann, Kylian Mbappe in Paul Pogba na drugi strani ne dovolijo vstopa v četrtfinale.

Lahko si predstavljate, da je omenjena objava pri navijačih Barcelone in Lionela Messija naletela na zgražanje in veliko besnih odzivov ...

griezmann messi
Twitter