© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.06.2018 12:10:13

Nove težave za Brazilijo: Kako huda je POŠKODBA zvezdnika Reala? Brazilci krivijo ORGANIZATORJE!

Brazilcem poškodbe ne prizanašajo.

Brazilija je v osmini finala svetovnega prvenstva, to si je zagotovila s sredino zmago nad Srbijo. A brez težav ni šlo, že po desetih minutah je moral igro zapustiti eden glavnih orožij selektorja Titeja. Grimasa Marcela je povedala vse, bolečine so bile enostavno prehude, da bi lahko nadaljeval z igro.

Zvezdnik Reala se je z zelenice neposredno odpravil v slačilnico, iz reprezentance pa so sporočili, da ima bočni branilec težave z bolečinami v hrbtu. Še več, brazilska zdravniška služba sumi, da so bolečine posledica vzmetnice, na katerih v hotelu spijo brazilski nogometaši. "Zgodaj je, da bi lahko podali natančno oceno. Poškodba je lahko povezana z vzmetnicami v hotelu. Upamo, da bo vse v redu, moramo ostati mirni in počakati nekaj dni. Pomembno je, da ne gre za pravo poškodbo, ampak težave s krči. Ko se bo počutil dovolj dobro, bo začel s treningi. Kakšnih časovnih okvirjev nimamo," je dejal reprezentančni zdravnik Rodrigo Lasmar.

Brazilija bo naslednjo tekmo na svetovnem prvenstvu odigrala v ponedeljek, ko se bo v osmini finala pomerila z Mehiko. Odsotnost Marcela bi bila vsekakor težava, saj je brazilski selektor zaradi poškodb ostal že brez dveh pomembnih členov - Douglasa Coste in Danila.