© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.06.2018 07:32:12

Mehičani so na VELIČASTEN NAČIN prestrašili mladega Južnega Korejca in se poveselili z AMBASADORJEM (video)

vszi

Raje si ne predstavljamo, kako žalostno bi Mehičani, eden najbolj simpatičnih nogometnih narodov, pospremili izpad svoje reprezentance po enem samcatem porazu v skupinskem delu SP.

No, na njihovo srečo jim to ne bo treba spoznati po skupinskem delu. Za to se imajo ob svojem porazu z 0:3 proti Švedom zahvaliti predvsem nepopustljivim Južnim Korejcem, ki so na kolena spravili sloviti Elf.

Po napredovanju v osmino finala so tako Mehičani na veliko začeli 'žurati', v domovini pa so celo skandirali ime Južne Koreje ter njihovega veleposlanika pred tamkajšnjo ambasado v Mexico Cityju (Cuidad de Mexico) Bjung-Jin Hana, kot lahko vidite v posnetku. (če vam ga ne odpre, si ga oglejte tukaj)

No, v Rusiji pa so šli še korak dlje. Skupinica navijačev je namreč takole za šalo 'napadla' mladega, nič hudega slutečega Južnega Korejca in mu skandirala na cesti. Mladenič se je sicer prestrašil in stekel stran, Mehičani pa so za njim paradirali kar nekaj časa. Ni kaj, Mehičani so bili res veseli pomoči Južnih Korejcev, najbrž od včeraj drugega najljubšega naroda v vsej Mehiki.

Če vam posnetkov ne pokaže, si jih lahko ogledate

TUKAJ

TUKAJ in 

TUKAJ