© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.06.2018 12:14:47

Nekoč je po odru gol prenašal Christino Aguilera, danes je KLJUČNI mož v ANGLEŠKI REPREZENTANCI!

vszi

Kdo je napadalski guru v angleški izbrani vrsti? Njegovo mnenje danes pozorno posluša tudi selektor Gareth Southgate, pred leti pa je v kiltu po odru prenašal Christino Aguilera.

Angleži se v iskanju končanja več kot pol stoletja trajajoče suše zatekajo h nenavadnim metodam. In nenavadnim možem. Med slednje spada tudi Allan Russell.


Bil je v najboljšem primeru soliden napadalec, nogometni popotnik, ki je večino kariere prebil po škotskih in angleških nižjeligaših, pot pa ga je zanesla tudi prek velike luže. Potem je zavil v manekenske vode, med drugim je nekoč, pred poldrugim desetletjem oblečen zgolj v kilt, pomagal po odru prenašati ameriško pop zvezdnico Cristino Aguilero. Danes je Allan Russell del strokovnega štaba angleške reprezentance, v kateri skrbi za napadalce na čelu s Harryjem Kaneom. Danes je del posvečenega kroga selektorja Garetha Southgata.


Russell je prepričan, da dobre od odličnih napadalcev ločijo malenkosti, h njemu po pomoč in nasvet pa se zateka vse več premierligaških napadalcev. Računa tudi po 1000 funtov na seanso, toda številni pravijo, da je vredno.