© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.10.2017 08:57:49

Zelo pomembna NOVOST! Prosinečki je ZDAJ postal še precej bolj REALNA tarča za slovenskega selektorja!

Slovenija še vedno išče novega selektorja, kot eden izmed najbolj možnih kandidatov pa se omenja Robert Prosinečki. In zdaj je padla še ena ovira na poti do ustoličenja Hrvata ...

Kdo bo novi selektor slovenske nogometne reprezentance? Vprašanje, ki se že nekaj časa vrti po nogometnih kuloarjih. Eden izmed glavnih kandidatov je eden najboljših hrvaških nogometašev vseh časov Robert Prosinečki, ki je bil do zdaj selektor azerbajdžanske reprezentance. 

Veliki žuti je moral najprej rešiti svoj status v Azerbajdžanu in zdaj mu je to tudi uspelo. "Predsednik zveze Abdulajev in Prosinečki sta se pogovarjala o aktualni situaciji in prihodnosti azerbajdžanskega nogometa. Videli smo, da Prosinečki ne želi podaljšati pogodbe, tudi mi pa smo razmišljali na enak način," je pojasnil sekretar zveze Elhan Mamadov. 

"On ima na mizi druge ponudbe, imel jih je že v času, ko je vodil našo reprezentanco. On je dober človek in izkušen strokovnjak in mislim, da ne bo imel težav pri iskanju nove službe," je še dodal Mamadov.