© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.03.2017 11:05:40

Ogorčena soproga igralca: Vara me, izključite ga iz reprezentance

Član kitajske izbrane vrste preživlja najhujše trenutke svojega življenja.

Kitajska reprezentanca je na zadnji tekmi v kvalifikacijah za SP gostovala v Iranu in ostala praznih rok, domača izbrana vrsta je slavila z 1:0. Trenutek odločitve se je zgodil po napaki Jianga Zhipenga, kar je unovčil Mehdi Taremi in dosegel edini gol.

Nesrečni Kitajec je bil najbrž prepričan, da se mu še kaj hujšega ne more pripetiti, toda živel je v zmoti. To ni bilo še nič v primerjavi z nočno moro, ki jo je začel doživljati po tekmi. V javnosti se je namreč oglasila njegova soproga. Ne zato, da bi ga potolažila zaradi slabe igre in napake, namesto tega je moža pribila na križ. Zaradi prevare!

"Stala sem mu ob strani, ko ni imel ničesar, ko je bil siromašen, moja mama ga je sprejela kot lastnega sina. Moja družina mu je posodila tudi denar, ko ga je potreboval za nakup hiše. Nisva proslavila poroke in najina zveza nikoli ni bila izpostavljena v javnosti," je na svoji spletni strani zapisala Zhang Zhiyue. "Poročena sva štiri leta, od tega je tri leta in pol spal z drugo žensko, zdaj pa me skuša predčasno poslati v grob, čeprav sva skupaj deset let," je nadaljevala in razkrila konkretne dokaze o partnerjevi nezvestobi. Nekaj sporočil, ki sta si jih izmenjala njen soprog in njegova domnevna ljubica Xiao Bing.

Zagrozila je s tožbo, a to še ni bilo vse. Šla je korak dlje in se obrnila na reprezentanco z zahtevo, da njenega moža izključijo iz nje. "Spoštovani predsednik Nogometne zveze Kitajske Cai Zhenhua. Moledujem vas, da Jiang Zhipenga izključite iz reprezentance," je napisala prevarana žena in takšno prošnjo naslovila tudi na prvega moža Guangzhoua ter ga zaprosila za sodelovanje z njenim odvetnikom.

Naposled se je oglasil tudi obtoženi: "Ta dogodek je resno škodoval mojemu zasebnemu življenju in profesionalni karieri. Poleg tega so moji zasebni problemi škodovali tudi reprezentanci in klubu, v katerem igram. Rad bi se vsem iskreno opravičil."