© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
13.11.2016 10:54:30

Poljski navijači razočarani: Prvi zvezdnik bo izpustil dvoboj s Slovenijo!

V Vroclavu so nestrpno pričakovali ljubljenca domačega občinstva, a jih ta ne bo počastil z obiskom.

V Vroclavu so že nestrpno pričakovali tekmo poljske reprezentance, še bolj pa so se veselili prihoda velikega zvezdnika evropskega nogometa in člana münchenskega velikana Roberta Lewandowskega. Njegov prihod so ne nenazadnje obljubljali tudi organizatorji, toda nogometaš Bayerna bo prijateljski dvoboj s Slovenijo izpustil.

Lewandowski je namreč z dovoljenjem selektorja zapustil reprezentanco in se odpravil v München, točnega razloga za odhod pa Poljaki niso sporočili. Težko je verjeti, da je kaj povezano s petardo, ki jo je je v petek razneslo v njegovi neposredni bližini in zaradi katere je nekaj minut obležal na tleh, saj je nato nadaljeval z igro in dosegel dva zadetka.

Kakorkoli že, številni navijači so upravičeno besni, saj tekme domače reprezentance v Vroclavu ni bilo že lep čas, poleg tega so si močno želeli v živo videti svojega zvezdnika in enega najbolj vročih napadalcev ta hip. Lewandowski pa ni edini zvezdnik, brez katerega se bo morala poljska reprezentanca znajti na tekmi proti Sloveniji. Obračun v Vroclavu bosta morala izpustiti še Kamil Glik in Lukasz Piszczek.