© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.10.2016 11:51:33

Po Kamplovi odpovedi naslednja slaba novica: Tudi brez udarnega napadalca?

Arsen Perić

Ni videti konca z reprezentanco povezanim slabim novicam.

Slabe novice za slovensko reprezentanco pred tekmama s Slovaško in Anglijo se kar kopičijo. Potem ko se je Kevin Kampl samovoljno odločil, da se ne bo priključil izbrani vrsti na pripravah na Brdu pri Kranju in bo raje treniral z nogometaši Bayerja, je za nejevoljo poskrbel tudi Robert Berić. Toda nehote! Domov se je namreč vrnil z zdravstvenimi težavami, zaradi katerih je resno vprašljiv za uvodno tekmo s Slovaško.

Berić si je pred kratkim poškodoval stegensko mišico. "Na tekmi z Lillom sem začutil bolečine v zadnjem delu stegenske mišice. Občutek je bil nelagoden, zato sem trenerja tudi prosil za menjavo in očitno sem ravnal prav. Pravočasno sem odnehal, če bi še vztrajal, bi bilo vse skupaj verjetno precej hujše. In potem vprašanje, ali bi se naslednji teden vrnil domov," nam je v petek pojasnil Krčan, ki je nato v nedeljo kljub težavam zaigral na derbiju z Lyonom. Toda na igrišču ni ostal dolgo, zamenjan je bil že ob polčasu.

Berić se je kljub vsemu vrnil v Slovenijo, toda na prvem treningu ni sodeloval, dejansko ni odšel niti v fitnes, kjer so se mudili tisti, ki so imeli v nedeljo še tekme. Dan je preživel v hotelu, tam je ostal tudi danes, ko so reprezentanti na Brdu pri Kranju začeli trenirati ob 11. uri.

beric nm
Nikola Miljković