© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.09.2024 13:47:44

Ima zvezdniška okrepitev Maribora skrivno identiteto? To so namigi, ki ga povezujejo z …

profimedia

Sheyi Ojo je postal ena najodmevnejših okrepitev Maribora.

Krilni napadalec iz Anglije, ki je že pri štirinajstih letih za 2,5 milijona iz MK Donsa prestopil v Liverpool, je postal novinec Maribora. Sheyi Ojo je velik del svoje nogometne kariere preživel kot član Liverpoola, iz katerega pa je bil dolga leta posojen v različne klube. Za velikana z Anfielda je zbral tudi 13 nastopov, v zadnjih letih pa je njegova nogometna zvezda precej ugasnila.

Vseeno pa je Ojo ostal prisoten v angleških medijih, a razlog niso bile njegove predstave na zelenici. Sedemindvajsetletnik je namreč postal glavni kandidat, da se njegov obraz skriva pod masko skrivnostnega reperja Dideja. Ta je v Angliji namreč postal hit, vendar pa njegova identiteta ni bila razkrita. V enem videov je Dide dejal, da je profesionalni nogometaš, ki je že nastopal v premier ligi in tako so se začela javna ugibanja o tem, kdo zares je. Precej se je omenjalo zvezdnika Arsenala Bukaya Sako, njegovega novega soigralca Raheema Sterlinga ter številne druge zvezdniške nogometaše.

A po eni izmed slik reperja so številni nogometni navdušenci prišli do zaključka, da gre za nekdanjega člana Liverpoola Ojoja. Tatuji skrivnostnega reperja se namreč skladajo s tistim, ki ga ima tudi Ojo. To so vseeno zgolj ugibanja, a v angleški javnosti so prepričani, da je prav Ojo tisti, ki se skriva pod masko. Dide za zdaj še ni potrdil ali zavrnil ugibanj, je pa dejal, da bo morda v prihodnosti razkril svojo pravo identiteto, morda pa ravno v času, ki ga bo Ojo preživel na Ljudskem vrtu.