© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.09.2024 13:10:56

Z novim trenerjem prišla še okrepitev: Prišel je steber obrambe, nova moč je ...

alesfevzer.com

Slovenski prvoligaš iz Domžal po katastrofalnem začetku krepi svojo obrambno vrsto.

Domžalčani po zelo skromnem začetku nadaljujejo z oblikovanjem igralskega kadra za tekočo sezono. Rumeni dres s številko 4 bo od danes naprej nosil branilec Nikša Vujčić. 25-letni nogometaš iz Srbije, ki ima tudi hrvaški potni list, je z dvakratnimi državnimi prvaki podpisal dveletno pogodbo.

188 centimetrov visoki nogometaš je bil v minuli sezoni član Rogaške, s katero je osvojil tudi naslov pokalnega prvaka Slovenije: "V veliko čast mi je postati član takšnega kluba kot so Domžale. Soigralci so me sprejeli odlično in v garderobi se počutim dobrodošlega. S svojimi dosedanjimi izkušnjami želim v ekipo prinesti dobro energijo in kvaliteto na igrišču. Prvi cilj je, da se Domžale čim prej vrnejo na mesto, kjer si zaslužijo biti. Prepričan sem, da bomo kot ekipa napredovali in da bom izpolnil pričakovanja ljudi v klubu, trenerjev in vsekakor tudi navijačev," je ob podpisu pogodbe za spletno stran slovenskega prvoligaša dejal Vujčić.

Vujčić je svoje prve nogometne korake storil v domačem Šabcu. Kariero je nadaljeval v srbskih klubih Železničar Lajkovac, FK Provo, Žarkovo, FK Loznica, Mačva, Jagodina in Metalac, nato pa si nadel dres Rogaške, kjer je odigral 19 tekem.