© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.08.2024 09:46:16

Odjeknilo je! Velika sprememba na klopi prvoligaša, po bolečem porazu odstopila trener in pomočnik izvršnega direktorja

alesfevzer.com

Velika sprememba pri Domžalah, ki so na pesti tekmi Prve lige še petič izgubile. V soboto so morale priznati premoč Kopru.

Domžalčani so v soboto zvečer gostili nogometaše Kopra, po novem bolečem porazu z 0:3 pa je z mesta trenerja poslovil Erik Merdanović, "Erik me je obvestil o svojem nepreklicnem odstopu in s tem prevzel odgovornost za trenutno rezultatsko krizo, v kateri smo se znašli. S tem je pokazal veliko mero karakterja, za kar se mu ob tej priložnosti tudi javno zahvaljujem,'' je pojasnil izvršni direktor Matej Oražem in dodal: ''Kljub vloženemu trudu in strokovnemu znanju, se nam rezultatsko nikakor ni poklopilo, kar pa je na najvišji ravni na koncu tisto, kar šteje največ.''

"Nogometni klub Domžale se Eriku Merdanoviću najlepše zahvaljuje za delo, ki ga je opravil v članski ekipi našega kluba. Do nadaljnjega bo ekipo vodil Matej Podlogar," so še sporočili dvakratni prvaki, a to ni edini odstop. Poslovil se je tudi pomočnik izvršnega direktorja Mateja Oražma, Grega Ciglar, ki naj bi bil največji zagovornik ideje imenovanja Erika Merdanovića za novega trenerja.