© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.06.2024 15:55:33

Vroče dogajanje v Celju! Odmevna okrepitev že z ekipo, zvezdnik Monaca pa vse bližje!

profimedia

Nogometaši Celja se po osvojenem naslovu odločno pripravljajo na novo sezono.

V teh dneh se varovanci Damirja Krznarja mudijo v Kranjski Gori, kjer opravljajo priprave na novo sezono, ki jo bodo začeli v kvalifikacijah za ligo prvakov proti estonski Flori iz Tallina. Še pred tem pa navijači grofov pričakujejo odmevne okrepitve, katere se napoveduje že od konca prejšnje sezone.

Prva je po informacijah kolegov s tiskane izdaje športnega dnevnika Ekipa že realizirana, ekipi se je na pripravah namreč že pridružil dosedanji branilec Brava Matija Kavčič. 26-letni bočni branilec ima za sabo izjemno sezono v dresu ljubljanskega kluba, v prvi ligi se je namreč podpisal pod kar 13 asistenc, na prijateljski tekmi proti ZDA pa je debitiral tudi za slovensko reprezentanco.

Poleg njega naj bi se danes ekipi priključil tudi hrvaški branilec Slavko Bralić. 31-letnik je nazadnje bil član Osijeka, pred tem pa je igral tudi za Vojvodino, Lariso, Neftči in druge klube. To pa ni vse, kolegi iz tiskane izdaje poročajo tudi o tem, da je vse bližje Areni Z'dežele tudi nizozemski napadalec Myron Boadu. Ta je pred leti veljal za enega največjih nizozemskih talentov in leta 2021 je zanj Monaco odštel kar 17 milijonov evrov. 23-letnikova kariera pa se za zdaj ni razvila po načrtih in zadnjo sezono je kot posojen preživel pri Twenteju, za katerega je zbral enajst nastopov in dosegel tri gole. S statusom posojenega nogometaša Monaca naj bi Boadu kariero poskušal oživeti tudi v Celju, več o tem pa bo znano v bližnji prihodnosti.