© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
30.01.2024 15:07:01

Nov dan, nova okrepitev v Fazaneriji. Mura tekmecu speljala kapetana!

Aleš Cipot

Zvestobo je obljubil do 31. decembra 2025.

Mura je predstavila še tretjo zimsko okrepitev in nekoliko presenetila. Vsi so pričakovali, da si bo po Aljažu Antolinu in Juleienu Lamyju črno-beli dres nadel napadalec, toda Prekmurci so v svoje vrste privabili vezista. Iz Radomelj se je v Fazanerijo preselil kapetan rumeno-črnih Sandi Nuhanović. Doslej je na prvoligaškem prizorišču odigral 88 tekem in se desetkrat vpisal med strelce, Sobočanom je zvestobo obljubil do 31. decembra 2025.

"Sandi Nuhanović je nogometaš, ki zelo dobra pozna slovensko ligo. Njegov način igre in delovne navade se skladajo s tem, kar želimo videti v Muri. Verjamem, da bo takoj zaostril konkurenco na sredini igrišča in nam pomagal do čim boljših rezultatov. Veseli me, da je Muro prepoznal kot pravo stopničko za korak naprej v svoji karieri," je povedal športni direktor Robi Koren

"Vesel in počaščen sem, da bom lahko v prihodnje del kluba kot je Mura, ki vemo, kaj pomeni v slovenskem nogometu. To je nov korak, nova stopnička v moji karieri. Verjamem, da bom lahko pomagal ekipi do zastavljenih ciljev. V Fazaneriji sem igral že večkrat in komaj čakam, da stopim pred te izjemne navijače," pa je po sklenitvi dogovora dejal Sandi Nuhanović.

nuhanovic koren
nsmura.si