© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Ekipa SN
Ekipa SN
15.01.2024 20:38:53

Velika okrepitev pred vrati Stožic: Prihaja eden največjih talentov s teh prostorov

alesfevzer.com

Kot smo na naših straneh pisali že sredi minulega tedna, se je na tarči Olimpije v zimskem prestopnem roku znašel tudi Antonio Marin.

Hrvaški krilni napadalec, ki je nedavno dopolnil 23 let, je vstopil v zadnjega pol leta pogodbe z zagrebškim Dinamom, ob tem pa se je znašel v podobni situaciji kot nekateri nogometaši v zmajevem gnezdu.

Do izteka pogodbe bi lahko ostal na Maksimirju, a ker Zagrebčani nanj v tem trenutku ne računajo, bi tam treniral po 'posebnem' programu.

Druga opcija je bila predčasen odhod iz Zagreba, za razliko od ljubljanskega kluba pa je Dinamo Marinu na široko odprl izhodna vrata.

Naši hrvaški viri nam zatrjujejo, da je prestop praktično že zaključen; eden najbolj opevanih talentov Dinamove nogometne šole bo v spomladanskem delu sezone nosil dres Olimpije.

Snovalcem kadrovske politike v slovenski prestolnici je očitno uspel dober posel, saj krilni napadalec prihaja brez odškodnine. V torek bo Hrvat opravil zdravniški pregled, že v sredo pa bo z Zoranom Zeljkovićem in svojimi novimi soigralci odletel na glavni del zimskih priprav v Turčijo.