© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.12.2023 10:20:08

Vse jasno: V Mariboru se je zgodil podpis pogodbe, kratek obisk pri Šulerju je bil več kot dovolj!

alesfevzer.com

Pred iztekom četrte sezone v Mariboru je jasno, kje bo s kariero nadaljeval vratar Ažbe Jug, kratek obisk v pisarni športnega direktorja Marka Šulerja je bil več kot dovolj.

"Dogovor je bil hiter, podpisali smo do 2026. Ko si igralec želi ostati v klubu, je to enostavno. Zelo sem vesel, da sem lahko tudi v prihodnje del te zgodbe. Res, da nismo zaključili leta, kot bi si vsi skupaj želeli, a vidim, da ekipa ima potencial. Verjamem, da nas čaka lepše nadaljevanje skupne zgodbe v novem letu," je za spletno stran Maribora povedal prvi izbor med vratnicama pri vseh trenerjih v celotnem dosedanjem obdobju v Ljudskem vrtu.

"V teh treh letih sem ogromno doživel, menjali so se trenerji, nihali smo pri rezultatih. Po prejšnjem obdobju, ki je zaznamovalo klub, je bilo pričakovati določen padec, saj je prišlo do sprememb na različnih ravneh. Težko je stopiti v velike čevlje, kot so bili prej. A je spodbudno, da se nakazuje dobra smer. Seveda pa je potrebnega precej časa za prilagajanje in sprejemanje navad, zahtev. Vsak, ki pride v Maribor, se mora zavedati, za kakšen klub igra in to tudi pokazati na igrišču. Vemo, kaj pričakovati. Tudi sam sem kljub prejšnjim izkušnjam potreboval nekaj časa za prilagajanje, tudi na popolno obvladovanje zadev, ki jih na treningu vpeljuje naš trener vratarjev, Mitja Pirih. Zdaj mi je lažje, ker je to obdobje za menoj in lahko še dodatno izpilim vse zadeve," je še povedal Ažbe Jug.