© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.11.2023 12:38:35

Martin Milec pred evropsko tekmo Olimpije močno zbodel Ljubljančane! Glejte, kaj jim sporoča ... (foto)

Luka Vovk

Olimpija bo danes ob 18.45 v skupinskem delu konferenčne lige gostila francoski Lille.

Nogometaši Olimpije bodo danes odigrali zadnjo domačo tekmo skupinskega dela konferenčne lige, v goste pa prihaja najbolj zvezdniška ekipe skupine A Lille. Na spletni strani francoskega kluba so pred gostovanjem svoje navijače podučili o Olimpiji. Natančneje: z njimi so delili 6 dejstev. 

Kot prvo so navedli to, da Olimpija sploh ni najuspešnejši slovenski klub, temveč da ta naziv pripada njegovemu največjemu rivalu Mariboru. Zapis o tem je med drugim delil tudi kapetan Maribora Martin Milec in zraven dodal: 'Ma nemoj.' Prevod pri tem verjetno ni potreben, je pa Milec prilil še malo olja na ogenj pred nedeljskim večnim derbijem. 

In kakšna dejstva so še zapisali na klubski strani Lilla? Da se v Sloveniji kali nekdanji član kluba, Darly Niandu, ki je član Radomelj. Da je Slovenija 28. država, ki jo bo Lille obiskal, da ekipa Olimpije ne bo imela enakega trenerja niti enakega vratarja kot na prvi tekmi. Takrat je tekmo vodil Joao Henriques, v vratih pa je bil zdaj poškodovani Matevž Vidovšek. Tokrat pa bo med vratnicama Denis Pintol, Olimpijo pa vodi Zoran Zeljković. Dodali so še, da ima Olimpija v svojih vrstah nogometaše, ki so igrali za Bayern, Ajax in Benfica in da bodo Ljubljančani odigrali svojo 13. evropsko tekmo v tej sezoni.

milec olimpija