© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.09.2023 11:03:59

Sobota bo vroča! V Fazaneriji kar dva zanimiva ljubljansko-prekmurska obračuna

Slika je simbolična.
Slika je simbolična.
Jure Kljajić

Nogometaše Mure v 8. krogu Prve lige Telemach čaka še četrta domača tekma v letošnji sezoni, pomerili se bodo z ljubljanskim Bravom, isti dan pa bodo nogometašice ŽNK Mura Nona odigrale srečanje 5. kroga proti ŽNK Olimpija Ljubljana.

Pred črno-belimi je v soboto tekma 8. kroga v PLT, tokrat v Fazanerijo prihaja petouvrščena ekipa prvenstva, ljubljanski Bravo, srečanje bo na sporedu ob 17:30. Prav tako v soboto se bodo ob 12:45 v Fazaneriji Murašice pomerile v derbiju kroga z ŽNK Olimpija Ljubljana. Med obema tekmama bodo pripravili tudi spremljevalni program, da bodo lahko ljubitelji nogometa celotno sobotno popoldne preživeli v Fazanerijo.

Cena vstopnice za glavno tribuno znaša 12 evrov, za ostale tribune 10 evrov, za otroško vstopnico je potrebno odšteti 5 evrov. Cena vstopnice za tekmo ŽNK Mura Nona in ŽNK Olimpija Ljubljana znaša 5 evrov, otroška vstopnica znaša 3 evre, imetniki sezonskih vstopnic pa imajo prost vstop. Vstopnice za tekmo si lahko zagotovite v Čarno-bejli bauti od 14. do 18. ure in preko spleta - tukaj.