© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.08.2023 18:01:40

Uf, kako pestro je v Stožicah, Olimpija potrdila novo okrepitev! Prihaja otrok slovitega kluba!

Martin Metelko

Najverjetneje bo on zamenjava za Svita Sešlarja, ki je blizu selitve v Turčijo.

Govorice o urugvajskem obrambno naravnanem vezistu Agustinu Perezu zaenkrat ostajajo govorice, jasno in uradno potrjeno pa je že, da se bo v Stožice preselil še en novinec! Italijanski prvoligaš Salernitana in Olimpija sta dosegla dogovor za prestop 25-letnega nizozemskega napadalno usmerjenega vezista Rede Boultama.

Ta je v spomladanskem delu prejšnje sezone kot posojen igral za Istro in na 22 tekmah dosegel dva zadetka in dodal dve asistenci. Sicer pa gre za 186 cm visokega otroka slovite Ajaxove nogometne šole, ki je zbral tudi devet nastopov za nizozemsko reprezentanco do 17 in do 18 let.

»Rad bi se zahvalil vsem za topel sprejem! Podrobnosti o prestopu so dokončno urejene. Vesel sem, da sem postal član najboljšega kluba v državi. Pred nami so velike stvari, zato komaj čakam prvi trening z novimi soigralci. Moštvo sem že uspel spremljati na zadnjih tekmah in bil sem pozitivno presenečen nad videnim. V ekipi je zelo veliko kvalitete. Prihod k evropskemu predstavniku zagotovo predstavlja velik izziv in korak naprej v karieri, sem pa nanj pripravljen,« je na klubski spletni strani po podpisu triletne pogodbe dejal nekdanji član italijanskih Cremoneseja, Triestine, Cosenze in že omenjene Salernitane.