© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.07.2023 10:13:58

Kaj pa tole!? Krznar osupnil: Če bi izgubili z Birkirkaro, bi si naši navijači zaslužili, da ...

Drago Wernig - TAKA

Med polčasom je bilo v garderobi vijoličastih zelo burno.

Vijoličasti so včeraj na Malti po preobratu v drugem polčasu vendarle prišli do zmage proti Birkirkari in napredovanja v drugi krog kvalifikacij za konferenčno ligo. V prvem polčasu so bili Štajerci zares slabi, kar je dodobra razjezilo Damirja Krznarja. 

"Morate se dajati, biti podpora ekipi. Včasih tudi kritik, včasih tudi povišati ton preko mere. Tokrat sem ob polčasu celo namerno igral nekega norca, da izzovem reakcijo. Ta je včasih dobra, včasih slaba. A včasih vam nič drugega ne preostane. Kapo dol celotni ekipi na reakciji," je po tekmi priznal, da je med odmorom ropotal v garderobi. 

Hrvaški strateg je bil navdušen tudi nad mariborskimi navijači. "Fantastično. Da ne bom preveč dramatičen, toda oni so si še bolj zaslužili zmago na tribunah kot mi na igrišču. So primer za naše igralce. Koliko srca dajejo za ta klub, kako srčno se navija. Hvala jim, ker so prešli tako dolgo pot v tako velikem številu. Kapo dol! Rekel sem v šali, da če ne napredujemo, so si navijači zaslužili vrniti se s čarterjem, mi pa z rednimi linijami. Šestimi, sedmimi, kolikor so jih pač koristili, da so prišli na Malto," je povedal Krznar.