© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.05.2023 10:07:17

Bizarno! Ste videli, kako si je Mura v 17 minutah zabila kar dva avtogola? (video)

Drago Wernig - TAKA

Nogometaši Mure se v Ljudskem vrtu niso proslavili.

Nogometaši Mure, ki se vedno borijo za uvrstitev v evropska tekmovanja, v Mariboru niso pripravili presenečenja. Gledalcem se sicer niso predstavili v slabi luči, a so pokazali preveč nespretnosti, storili preveč napak, tudi dva avtogola, da bi lahko iztržili ugodnejši rezultat. Mariborčani so to znali izkoristiti in v generalki pred sobotnim finalom pokala z Olimpijo prekiniti niz dveh zaporednih porazov ter osvojiti točke, ki so jih vsaj začasno spet popeljali na drugo mesto prvenstvene razpredelnice.

Za Muro se je sicer dinamična in zanimiva tekma začela nesrečno, saj je že v tretji minuti prejela zadetek. In dala si ga je kar sama, saj je žoga po podaji Martina Milca z desne strani najprej zadela Mirlinda Dakuja, nato pa še Kaija Cipota in se odbila v mrežo. Nova nevšečnost je goste doletela v 16. minuti, ko so že drugič dosegli avtogol. Tokrat je predložek Arnela Jakupovića za hrbet vratarja Klemna Mihelaka preusmeril Darrick Kobie Morris.

Izid je nate le nekaj minut kasneje znižal Lazar Zličić, končni rezultat tekme - 3:1 v korist Maribora - pa je postavil kdo drug kot prvi strelec lige Žan Vipotnik.