© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.02.2023 07:06:27

Kako huda je poškodba zvezdnika Maribora? Iz tabora vijoličastih so sporočili, da ...

alesfevzer.com

Na štajerskem derbiju se je poškodoval Gregor Sikošek.

Ko je z bolečo grimaso obležal na tleh, se je trener vijoličastih Damir Krznar nekje visoko na tribuni Ljudskega vrta zagotovo prijel za glavo. Verjetno je s podobno gesto poškodbo Gregorja Sikoška pospremil tudi selektor slovenske reprezentance Matjaž Kek, ki na levega bočnega branilca Maribora resno računa. Pravzaprav je bil Sikošek v zadnjem obdobju celo prva izbira Keka.

Po predložku Celjanov v kazenski prostor Maribora je 29-letni slovenski reprezentant nerodno odskočil, brez kakršnegakoli kontakta s tekmecem se je v bolečinah zgrudil na tla in se držal za koleno. Glede na to, da so ga z igrišča do garderobe morali odpeljati z vozilom, se zdi, da je Sikoškova poškodba hujše narave.

»Ne moremo še govoriti o tem, ker ne vemo, kakšna je situacija. Ko bo šel na magnetno resonanco, bomo vedeli več. Upamo, da ni resnejša poškodba, čeprav ni videti dobro, kajti nikogar ni bilo ob njem. Na posnetku se vidi, da mu je malce obrnilo koleno. Pri nas pravimo: Upamo na najboljše, pričakujemo najslabše,« je po tekmi dejal Mihael Mikić.