© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
09.01.2023 09:53:19

Zgodilo se je! V Fazaneriji podpis pogodbe, ki je navdušil navijače črno-belih (video)

Mura : Gorica
Mura : Gorica
Aleš Cipot

Podpis pogodbe pri Muri.

Nogometaši Mure bodo danes vstopili v drugi teden priprav, ko bo vadba precej bolj intenzivna, kot je bila v uvodnih (uvajalnih) dneh, v petek bodo črno-beli odigrali tudi prvo prijateljsko preizkušnjo. Odpravili se bodo v Čatež, kjer bodo moči merili z graškim Sturmom, kar seveda pomeni, da bo med tekmeci tudi Tomi Horvat. Navijači z zanimanjem pričakujejo, kakšna bo podoba njihovih ljubljencev, na igrišču pa skoraj gotovo ne bo Tia Cipota, do spopada s sosedi bo že postal nekdanji član soboškega prvoligaša.
Kolegi z Ekipe SN pa so v ponedeljkovi izdaji napovedali, da bo pogodbo podpisal tudi njegov starejši brat. V Fazaneriji ... Kot so v zanimivem posnetku razkrili pri Muri, se je to dejansko zgodilo, Kai Cipot je Muri zvestobo obljubil do 31. decembra 2026. 

"Kai je v zadnjem letu postal eden izmed ključnih igralcev Mure in stebrov obrambe. Veseli nas, da smo podpisali dolgoročno pogodbo, saj v njem že danes vidimo enega od vodij te ekipe, zato smo mu namenili tudi vlogo tretjega kapetana. Želel je ostati tukaj, zato težav s podaljšanjem ni bilo, s srcem je bil vedno v Fazaneriji," se je po sklenitvi dogovora odzval športni direktor Denis Rajbar, prvi mož črno-belih Robert Kuzmič je pristavil: "Kai je otrok Mure, zrasel je v našem mladinskem pogonu in je lahko za zgled vsem mladim nogometašem, da se lahko s trdim delo doseže veliko. Nikoli ni bilo dvoma o tem, če bo podaljšal pogodbo z nami in verjamem, da se bomo skupaj veselili novih uspehov."

Tudi glavni igralec zgodbe zadovoljstva ni skrival. "Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo z Muro, hitro smo se dogovorili. V zadovoljstvo mi je, da nadaljujemo skupno zgodbo. Klubu bi se zahvalil za zaupanje, ki mi ga je pokazal in trenerju, da je verjel vame. Hvaležen sem, da sem lahko del takšnega kluba. Mura je pravo okolje za mlade igralce, ki se želijo razvijati in napredovati. Ponosen sem, da bom še naprej črno-beli," je povedal Kai Cipot.

Če vam posnetka ne odpre, si ga lahko ogledate TUKAJ

5ab04529a8eeebbce936015915e8f230.jpeg