© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.03.2022 12:33:41

JASNO IN GLASNO! Šuler brez zadržkov udaril po nogometašu Olimpije: Glede na to, kaj se mu je ...

Marko Šuler je nogometašu Olimpije Aljoši Matku poslal zelo jasno sporočilo.

Še v letu 2021 je bil med navijači Maribora zelo priljubljen, pred kratkim pa se je iz vrst švedskega Hammarbyja začasno preselil k največjemu rivalu vijoličaste zasedbe. Aljoša Matko je do konca sezone okrepil Olimpijo, ki ga lahko po koncu sezone tudi odkupi.

Kako na ta prestop gleda športni direktor Maribora Marko Šuler. Korošec je podal jasno mnenje, v pogovoru za Sportklub pa dejal: "Najprej je bil ponujen nam, zelo korektno. Toda že ob prvem pogovoru je bila omenjena tudi Olimpija. Sam od nekoga, ki je Vijol’čni bojevnik, pričakujem, da druga opcija sploh ne obstaja. Sploh ne, če gre nekoga, za katerega smo v Mariboru naredili to, česar sam v karieri nisem doživel, v tujini sploh ne. Glede na to, kaj se mu je zgodilo, bi se mu drugje enostavno zahvalili za sodelovanje.
S strani Maribora je bilo zanj narejenega ogromno, kar moraš znati ceniti. Če nekdo po vsem tem razmišlja, da odide drugam, potem je to zame zelo jasen znak, da ni realen. Predvsem pa, da ne spoštuje vijolične barve. Zato sem se kljub njegovi kakovosti in zelo korektnem odnosu agenta potem odločil, da bomo raje iskali karakterno popolnoma drugačne fante, ki bodo živeli za klub in grizli zanj. Če ni tako, je uspeh v nogometu praktično nemogoč."