© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
23.02.2022 08:38:04

BREZ ZADRŽKOV! Izpoved in razkritje nekdanjega velikega upa ŠOKIRA: Začelo se je po ...

www.alesfevzer.com

Kaj se dogaja v Kidričevem?

Mladi slovenski reprezentant je veljal za velikega upa Aluminija in slovenskega nogometa. Pred slabim letom je bil v zasedbi Mileta Aćimovića na evropskem prvenstvu selekcij U–21 na sončni strani Alp, a ravno po tem velikem tekmovanju se je zanj začela klubska nočna mora. Aljaža Ploja so v Kidričevem potisnili na stranski tir. Njegov status se je od takrat zgolj slabšal, danes je na margini – tretja trenerjeva izbira na položaju levega bočnega branilca. Skoraj neverjetno je spoznanje, da je v takšnem kanalu končal igralec, ki bi moral biti klubski projekt. Vzgojen je bil v rdeče-beli nogometni šoli, hitro je opozoril nase na prvoligaškem prizorišču in bil tržno zanimiv. Dišalo je po lepi zgodbi, v kateri na koncu ne bo nezadovoljnih, razpletla se je klavrno.

"Ne vem, kaj naj rečem. Po eni strani sem tudi sam presenečen, ampak po drugi sem to nekako pričakoval," se je v pogovoru za tiskano izdajo Ekipe SN odzval glavni igralec zgodbe in nadaljeval: "Na začetku priprav sem zaprosil za prekinitev pogodbe, toda dobil sem pojasnilo, da to ni mogoče, ker zame nimajo primerne zamenjave. Ker, če do zdaj nisem igral, to ne pomeni, da ne računajo name. Potem sem direktorju Borutu Arliču še nekajkrat izrazil željo po predčasni prekinitvi sodelovanja in bilo mi je rečeno, da mi bodo ..."

Celoten pogovor z Aljažem Plojem, ki je spregovoril brez dlake na jeziku, si lahko preberete v sredini tiskani izdaji Ekipe SN, ki je na voljo tudi na TRAFIKA24.SI!