© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.02.2022 08:06:06

Tukaj je dokument! Pojavil se je NOV DOLG OLIMPIJE, zaradi katerega ne more registrirati OKREPITEV!

www.alesfevzer.com

Razkrivamo nov dolg Olimpije, zaradi katerega ne more registrirati zimskih okrepitev.

Pred dnevi so kolegi s tiskane izdaje Ekipe SN razkrili, da Olimpija zaradi grehov iz preteklosti ne more registrirati letošnjih zimskih okrepitev. Do tega je privedel primer nekdanjega igralca Olimpije Marka Gajića. Srbski branilec je pred nekaj več kot letom in pol prek Spinsa vložil tožbo na arbitražo NZS zaradi neupravičene enostranske prekinitve pogodbe. Tožena stranka, NK Olimpija Ljubljana, je tožeči stranki nasprotovala z utemeljitvijo, da je bila pogodba predčasno odpovedana, ker je nogometaš bistveno kršil pogodbena določila. Postopek je trajal nekaj več kot leto dni, senat arbitraže pa je po presoji vseh dokazov soglasno zaključil, da je zahtevek nogometaša v pretežni meri utemeljen. Ljubljančani morajo svojemu nekdanjemu članu izplačati 150 tisoč evrov, in če k temu prištejemo še obresti, bo morala Olimpija za ukinitev prepovedi prestopnih dejavnosti odšteti okrog 200 tisočakov.

V klubu so se po tem razkritju odzvali s sporočilom, da bodo ta dolg poravnali in da bodo nove okrepitve še pravočasno registrirane in v spomladanskem delu prvenstva na voljo trenerju Dinu Skenderju, zdaj pa je v javnost prišel dokument, ki razkriva, da dolg do Gajića sploh ni edini.

Zapisnik z zadnje seje MNZ Ljubljana razkriva, da je Olimpija eden od osmih klubov, ki nima poravnanih finančnih obveznosti do sodnikov za že odsojene tekme. Sledil je ukrep, ki prepoveduje registracijo novih igralcev, ta pa velja do poravnave finančnih obveznosti.

olimpija