© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
28.12.2021 09:39:06

NOVA MOČ Olimpije se želi vrniti na nekdanjo raven. Zanj so odšteli kar 2,7 MILIJONA EVROV!

Hrvaški vezist je Rujevico zamenjal s Stožicami.

Čeprav novo vodstvo Olimpije še vedno ne dela v idealnih oziroma želenih razmerah, so v Stožicah začeli sestavljati igralski mozaik za spomladansko nadaljevanje sezone. Kot smo že poročali, so v svoje vrste privabili prvo zimsko okrepitev, nova moč zeleno-belih je postal 24-letni hrvaški vezist Robert Mudražija, ki bo do 30. junija 2022 v zmajevem gnezdu igral kot posojen igralec danskega Københavna.

In kdo je pravzaprav igralec, ki je postal varovanec Dina Skenderja? Od letošnjega januarja do selitve v slovensko prestolnico je takšen status imel na Rujevici, kjer je v prvih šestih mesecih zbral 17 nastopov, v jesenskem delu prvenstva pa je po zamenjavi trenerja reške barve branil le trikrat. Sicer pa je otrok zagrebškega Dinama, ki je v dozdajšnji karieri igral še za Zagreb, Salzburgovo izpostavo Liefering ter Osijek, od koder se je pred slabimi tremi leti ob odškodnini 2,7 milijona evrov preselil k 13-kratnim danskim prvakom.
Kaj pa lahko od njega pričakujejo navijači Olimpije? "Nerad govorim o sebi, igrišče je tisti oder, na katerem se želim dokazovati in dokazati. Uvodoma je najpomembneje, da kar najbolje izkoristim zimske priprave. Da se vrnem na raven, na kateri sem že bil. Potem pa ... Želim dati vse od sebe! In če bo tako, verjamem, da lahko veliko dam tudi Olimpiji. In še tole ... Kar zadeva Olimpijo, mi je kristalno jasno, da sem podpisal za klub, ki želi biti najboljši. Ki želi osvajati lovorike. Prav ponudba kluba, ki se bori za prvaka, je eden od razlogov, da sem prišel v Ljubljano," poudarja Robert Mudražija.

robert mudrazija
NK OLIMPIJA