© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.12.2021 10:11:36

Čistka pri OLIMPIJI! Novo vodstvo odpustilo tudi nekdanjega trenerja ČLANOV, način pa močno odmeva!

Jurij Kodrun

Novo vodstvo Olimpije je že začelo s čistko.

Ko je Olimpijo prevzelo novo vodstvo z nemškim poslovnežem Adamom Deliusom na čelu, je bilo jasno, da se bodo zgodile spremembe. Do nekaterih odmevnejših potez je že prišlo, za zdaj se zdi, da se vse skupaj dogaja v globoki tajnosti in daleč stran od oči javnosti. Pa vendarle ...

Kot razkrivajo kolegi z Ekipe SN, se je bodoči športni direktor Olimpije Mladen Rudonja najprej lotil menjav v trenerskih vrstah. Trener članske ekipe Dino Skender za zdaj ostaja trdno v svojem sedlu, zato pa so Ljubljančani odpustili štiri strokovnjake, med njimi tudi vodjo mladinskega pogona Gorana Stankovića.

Slednji je Olimpijo popeljal do naslova pokalnega prvaka, predvsem po zaslugi skromnega zaključka prvenstvene sezone, za katerega po mnenju javnosti niti ni bil sam kriv, saj je imel na voljo zelo siromašen kader, pa se je moral pred začetkom nove sezone z mesta trenerja posloviti. Sicer je ostal v klubu, in sicer kot vodja mladinskega pogona, zdaj pa ni niti to več.

Precej prahu dviguje način, na katerega so se pri Olimpiji poslovili od svojega nekdanjega trenerja, da mu ni potrebno več hoditi v službo, so ga obvestili kar prek elektronske pošte.

Poleg Stankovića so se v klubu na podoben način za sodelovanje zahvalili še trenerju vratarjev članske ekipe Dinu Šeremetu in Milanu Anđelkoviću, odšel pa je tudi kondicijski trener Matic Lukman Čoko.

CELOTEN ČLANEK IN VEČ O DOGAJANJU V SLOVENSKEM NOGOETU SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!