© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.08.2021 15:19:51

PRESTOP, ki ODMEVA! Vodilni klub lige je dobil ODLIČNO OKREPITEV!

Prestopni rok v Sloveniji traja do konca meseca, do takrat imajo klubi možnost v svoje vrste zvabiti pogodbeno vezane igralce.

In to so izkoristili tudi pri vodilnem klubu druge lige – Triglavu. Kranjčani so že pred začetkom tekmovanja presenetili, ko so v svoje vrste zvabili Dareta Vršiča, zdaj pa je moštvo, ki ga vodi Boštjan Miklič, dobilo še eno okrepitev iz prve lige.

V orlovo gnezdo se je namreč preselil Dohyun Kim. Korejskega vezista smo imeli najprej priložnost spoznati, ko je igral za Krko. V novomeškem klubu je ostal dve leti in močno opozoril nase, tako da so ga pred letom in pol v svoje vrste zvabili Domžalčani. Tam si sicer ni uspel izboriti mesta v začetni enajsterici, tako da ga je rumena družina v prejšnji sezoni posodila Aluminiju. Kim je v prvi ligi skupno zbral 33 nastopov, od tega v pretekli sezoni 23. Med strelce se ni vpisal, zato pa je v drugoligaškem tekmovnaju v 56 nastopih zabil 16 golov.


"Izredno sem vesel, da sem postal član ekipe, kjer je pozitivno energijo čutiti na vsakem koraku. Prepričan sem, da se nam obeta čudovito sodelovanje," je ob podpisu pogodbe dejal Kim.