© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.08.2021 17:22:28

DOMŽALE SE KREPIJO, napadalca našli na drugem KONCU SVETA!

NK Domžale

Domžale z Jamajke pripeljale napadalca.

Rumeni družini se je pridružil Ranaldo Biggs. Devetnajstletnik je po Parrisu in Nicholsonu že tretji Jamajčan, ki se bo preizkusil v domžalskem klubu. Ob prvi selitvi v tujino je s klubom sklenil triletno pogodbo.

"Počutim se odlično! Podpisal sem prvo profesionalno pogodbo na tujem in priložnosti za dokazovanje se zelo veselim. Za prestop sem vedel že nekaj časa, ker pa so se sedaj dokončno uredile tudi vse ostale podrobnosti, lahko odslej razmišljam samo o nogometu. V Domžalah sta Jamajko pred časom zastopala že Shamar Nicholson in Kaheem Anthony Parris, zato je klub v domačih krajih zelo dobro poznan. Nadejam se, da bom tudi sam uspešen ter da bom klubu pomagal po čim boljših močeh," je za klubsko spletno stran dejal Biggs, ki je otroštvo preživel v jamajškem Gregory Park Portmore, njegov prvi klub pa je bil tamkajšnji Racing United.

Biggs je kratek čas nosil dres Portmore Uniteda, Slovenija pa zanj predstavlja prvi izziv na tujem: "Sem napadalec, zato je moja želja doseči čim več zadetkov. Seveda bo potrebno najprej veliko delati in si po zaslugi dobrih treningov izboriti mesto na igrišču. Na to sem pripravljen in verjamem, da mi bo uspelo. Novi soigralci so me odlično sprejeli. Ni enostavno priti v povsem novo okolje, kjer je popolnoma vse drugače. Jezik, hrana, družba, kultura... Potreboval bom seveda nekaj časa, toda v tem ne vidim prav nič slabega. Gre za pravi izziv, ki se ga veselim."