© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2021 10:05:20

Nova OKREPITEV v Stožicah: Vrača se nekdanji član, ki je ostal VELIK DOLŽNIK!

Martin Metelko

Kar smo napovedali že v ponedeljek, je pred nekaj trenutki dobilo tudi uradno potrditev.

K Olimpiji, ki je že nekaj časa iskala obrambnega igralca, se je vrnil Đorđe Crnomarković. Srbski nogometaš je k zmajem prišel poleti 2016, ko je bil športni direktor kluba Nenad Protega, a po spletu okoliščin za zeleno-bele ni odigral niti ene tekme.

Iz Ljubljane je odšel v Čukarički, za tem pa še v Javor Matis in Radnički Niš. Leta 2019 je odšel v prvo poljsko ligo k Lech Poznan. Iz slednjega je bil posojen v Zaglebie Lubin, ki prav tako nastopa v najboljši poljski ligi. Letos poleti se mu je posoja iztekla. Sedaj je postal novi član Olimpije.

27-letni branilec, ki ima med drugim na svojem računu 97 nastopov v prvi srbski ligi in 43 nastopov v prvi poljski ligi, je ob podpisu pogodbe za spletno stran Olimpije dejal: "Občutki so zelo dobri. Govoril sem s predsednikom ter trenerjem in hitro smo se uspeli dogovoriti. Zelo sem vesel, da sem ponovno v Ljubljani. Pustiti si želim dober vtis in soigralcem pomagati do novih lovorik. Olimpija je velik klub, zato moramo iti vsako tekmo na tri točke. Cilj je zagotovo osvojiti naslov prvaka."