© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
15.07.2021 10:14:05

Nova okrepitev pri MURI?! V Fazaneriji se bo 'brusil diamant', ki mu Italijani napovedujejo BLEŠČEČO PRIHODNOST?!

fotolens.si

Nova okrepitev pri aktualnih državnih prvakih?

Informacija še ni uradno potrjena, a če v zadnjem trenutku ne bo velikega zasuka, si bo črno-beli dres prvakov iz Murske Sobote nadel Azur Mahmić, ki predstavlja tudi naložbo za prihodnost. Gre za 18-letnega in kar 192 centimetrov visokega branilca ter velikega upa Bosne in Hercegovine. »Če se bo še naprej razvijal tako kot do zdaj, lahko pričakujemo, da bomo kmalu imeli standardnega reprezentanta za naslednjih deset let,« so denimo zapisali na spletni strani sportsport.ba, ki prav tako poroča o zanimanju Mure za obetavnega mladeniča. V prejšnji sezoni je kljub mladosti poveljeval obrambi ekipe Mladost Doboj-Kakanj (zbral je 29 nastopov), ki si je zagotovila obstanek v premijer ligi, a je klub ostal brez tekmovalne licence za novo sezono.

mahmic


Diamant iz Zenice, kot mu pravijo nekateri, je v prvoligaški druščini v dresu Čelika debitiral že s 16 leti, v svoji rubriki, namenjeni talentom, ga je predstavil tudi Tuttomercato. »Pred njim je bleščeča prihodnost,« so med drugim zapisali Italijani in dodali, da je »težko najti igralca, rojenega leta 2003, ki se lahko pohvali s tako velikim številom nastopov v prvi ligi«.
V preteklih kvalifikacijah je bil najmlajši član mlade reprezentance, mediji v Bosni in Hercegovini pa so v prejšnjem obdobju pisali, da naj bi se za njegove usluge zelo resno zanimal nemški Bochum, ponudbe je menda dobil tudi iz Italije, Češke in Hrvaške, a kot vse kaže, bo kariero naposled nadaljeval v prekmurski prestolnici.