© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
19.06.2021 13:25:20

Konec je. ZVEZDNIK zapustil Stožice: Hvala predsedniku Milanu Mandariću, da mi je to dovolil!

alesfevzer.com

Kariero bo nadaljeval v beloruski prvoligaški druščini.

O tem smo že poročali, to je bila že nekaj časa javna skrivnost, zdaj je odhod svojega zvezdnika potrdila tudi Olimpija. "NK Olimpija Ljubljana obvešča, da je z beloruskim klubom Šahtjor Soligorsk dosegel dogovor o prestopu Đorđa Ivanovića," so zapisali Ljubljančani, ki so po informacijah Ekipe SN dobili okrog 400 tisoč evrov odškodnine.

Petindvajsetletnik se je Olimpiji pridružil avgusta 2020, v zeleno-belem dresu je zbral 38 nastopov in dosegel 12 zadetkov, prispeval je šest podaj. Z zmaji je osvojil eno lovoriko, in sicer na zadnji tekmi, ki jo je odigral v zeleno-belem dresu v finalu pokalnega tekmovanja proti Celju.

"Od trenutka, ko sem izvedel, da se zame zanima Olimpija, nisem dvomil o tem, da bom prišel v Ljubljano, saj sem vedel, da je Olimpija velik klub. V to sem se prepričal, ko sem prispel. Soigralci so me odlično sprejeli, enako velja za vse ostale ljudi v klubu od ekonoma do fizioterapevtov, ki so svoje delo opravljali izjemno dobro. Zahvaliti bi se želel tudi zaposlenim v klubskih pisarnah in seveda predsedniku kluba, Milanu Mandariću, ki je dovolil, da prestopim v drug klub in se podam novim izzivom naproti,"je od slovesu od slovenske prestolnice dejal Đorđe Ivanović.