© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.05.2021 11:45:26

Besede Martina MILCA so zatresle MARIBOR! "Če bo kakšna pi**arija, bom prvi, ki ... Nekaterih stvari ne boste izvedeli nikoli!

www.alesfevzer.com

Po hudem porazu Maribora in po izgubljenem naslovu državnih prvakov je pred mikrofone stopil Martin Milec.

V Mariboru so bili prepričani, da bo krona državnih prvakov ostala 'doma', v Ljudskem vrtu. Prepričani so bili o tem, da bodo uspeli zadržati prednost, ki so jo imeli pred Muro in da bodo zlomili tekmeca. Razočaranje je bilo po zadnjem žvižgu Mateja Juga zato še toliko večje tako pri navijačih kot tudi pri nogometaših. 

Po porazu je pred predstavnike medije stopil kapetan Martin Milec. Spregovoril je o celotni sezoni, ki jo je zaznamovala tudi njegov dopinški 'prekršek'. "Res težka, res turbulentna sezona. Ne morem vam opisati, kako smo se igralci v določenih trenutkih počutili. Res je bilo težko. Ekipa je z zadnjimi tekmami pokazala, da ima karakter. Ta tekma je ena črna pika, ampak smo vseeno pustili srce na igrišču. Fantom sem dejal, da bom vedno z njimi, tudi ko je bilo težko. Če bo kakšna, oprostite izrazu, pizdarija, bom jaz prvi, ki bo nastavil obraz. Prvi bom, za katerega si želim, da se ga šimfa – samo da se ostale pusti pri miru. Vse, kar se je nam dogajalo… Tudi nekatere stvari, ki jih nikdar ne boste zvedeli. Od dopinga, poškodb, menjav trenerjev, športnega direktorja. Smo pokazali, da znamo igrati in da smo na pravi poti. Z novo sezono bomo dosti boljši," je povedal Milec.