© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
23.04.2021 08:03:16

Član Maribora v EPSKEM IZBRUHU: Kdo je KRIV?!? Od P*ČK do KRETENOV in obtožbe, da ...

Grega Wernig

Amir Dervišević brez dlake na jeziku.

Je Maribor že izgubil bitko za naslov prvaka? Zdi se res tako. Sedem krogov pred koncem ima Olimpija na prvem mestu lestvice slovenske lige že velikanskih sedem točk prednosti pred Štajerci. Ti so v uvodnih dveh krogih po zadnji prekinitvi najprej le remizirali z Aluminijem, nato pa doživeli boleč domači poraz proti Domžalam. Po tekmi v Ljudskem vrtu vezist mariborskega kluba Amir Dervišević ni izbiral besed. Dejansko je postregel z redko videnim besednim izbruhom, kritičen je bil tako zelo, da bi bil težko bolj.

"Težko je biti zdaj pameten. Da ne rečem, da smo bili kot pi..., da ne bom izpadel … Hvala bogu, da je kmalu na vrsti nova tekma, da popravimo vtis. Imeli bomo popravni izpit. Kar je bilo, je bilo. Lahko rečem zgolj to, da smo imeli nekaj priložnosti na začetku tekme. Če bi Matko in Mlakar zadela, bi povedli z 1:0, in verjamem, da bi se tekma potem obrnila nam v prid. Drugi polčas … Prisotna je bila želja, vendar brezglavo; želeli smo dati gol, vendar se mi zdi, da je vsakdo igral svoj nogomet, nismo bili kompaktni. Na koncu lahko rečem, da so Domžalčani zasluženo zmagali," se je na zadnji poraz ozrl Ljubljančan. Toda kdo je kriv, da so Štajerci v ključnem delu sezone v krizi? Dervišević pozna odgovor: "Najlažje je zdaj govoriti in žaliti vsakogar. Vsakdo lahko reče: trener ni dober, mi nismo dobri. J*biga. Trener tukaj ni kriv, krivi smo mi. Mi smo kreteni. Zamenjali smo 10 trenerjev, torej je težava v nas, če smo realni. Hvala bogu, da med obema tekmama ni sedem dni premora; zdaj bomo imeli malo časa, tako da bomo lažje in hitreje pozabili na to tekmo. Res jo moramo pozabiti."

ŠE VEČ O TEM, KAJ JE POVEDAL AMIR DERVIŠEVIĆ, SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!