© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ba
ba
27.03.2021 07:55:56

OLIMPIJA jih je na kultni KANTRIDI predstavila kar DESET

alesfevzer.com

Ljubljančani so nekaj dni vadili ob jadranski obali.

Zaradi evropskega prvenstva mladih reprezentanc so v teh dneh v Ljubljani zasedena skoraj vsa igrišča in tudi zato so nogometaši Olimpije v začetku tedna zapustili prestolnico ter se odpravili v Opatijo, kjer so opravili krajše priprave. Oziroma so vadili na kultni Kantridi, ki je bila dolga leta dom Rijeke, zdaj tam svoje ligaške preizkušnje igra drugoligaš iz turističnega bisera, ki je po 23 krogih na drugem mestu na lestvici, več točk je zbral le Hrvatski Dragovoljac.

Sinoči so se Goran Stanković in njegovi varovanci vrnili na sončno stran Alp, še prej so v prijateljskem srečanju merili moči s svojimi gostitelji, ki so v zadnjem prvenstvenem krogu na svojem igrišču z 2:1 ugnali drugo ekipo splitskega Hajduka, v dresu katerega igra nekdanji branilec zeleno-belih Matija Burin. Tudi tokrat je bil izid 2:1, toda za goste, pri Olimpiji sta se med strelce vpisala Mihailo Perović in Gal Kurež, v ekipi Opatije je bil uspešen Borna Bilobrk.
Zmaji so dvoboj začeli v postavi Vidmar, Pavlović, Korun, Šme, Delamea Mlinar, Boakye, Ostrc, Kapun, Ivanović, Perović in Vombergar, v nadaljevanju so priložnost dobili Andrejašič, Pungaršek, Jelerčič, Sešlar, Petrović, Kurež, Sadiković in Bagola. Ob tem je zanimiv podatek, da je zaigralo kar 10 igralcev, mlajših od 20 let ...

kantrida