© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.02.2021 09:59:21

NARAVNOST V SRCE! Matko Obradović s svojim POJASNILOM navdušil vse! Bil sem jezen, toda v življenju ...

Vratar Mure je navdušil.

Tekla je 76. minuta. Đorđe Ivanović je s sijajno solo akcijo razparal mrežo Mure. To bi po vseh kriterijih moral biti trenutek tekme, navsezadnje je bil njegov zadetek prava mala mojstrovina. A trenutek tekme je vendarle sledil nekaj sekund kasneje, ko je Ivanović stekel k vratarju Mure. Želel je, da mu izroči žogo, da bi lahko zadetek proslavil na prav poseben način. Matko Obradović mu jo je res izročil, mu ob tem čestital in postal prva tema dvoboja med zeleno-belimi in črno-belimi.

"Dobil sem gol in bil sem jezen. Najraje bi žogo 'nabil' čez tribuno. (smeh) A do mene je prišel Đorđe Ivanović in me prosil, ali mu lahko dam žogo, češ da je njegova punca noseča in da želi zadetek posvetiti njej in otroku. Dal sem mu žogo in mu čestital. V življenju obstajajo tudi pomembnejše stvari od nogometa," je vratar črno-belih posebej za Ekipo opisal dogajanje po prvem zadetku Olimpije in pojasnil svoj odziv.

Ta je še toliko bolj vreden pohvale, ker je navsezadnje šlo za veliki derbi, v katerem bi se lahko Mura z zmago zelo približala prvemu mestu na prvenstveni lestvici, in ker je Ivanović gol dosegel zgolj nekaj minut pred zadnjim sodnikovim žvižgom, zato je bilo v tistem trenutku glede na potek tekme že jasno, da bo njegov gol najverjetneje tudi odločil zmagovalca. "Nisem razmišljal o tem, da si bom zaradi te poteze prislužil pohvale. Ravnal sem tako, kot se mi je zdelo, da je prav," je dejal Obradović.