© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
03.09.2020 17:06:12

BOMBA IZ MARIBORA! Novi trener VIJOLIČASTIH že v LJUDSKEM VRTU! Na klop je sedel ...

Grega Wernig

Zdaj dvomov ni več.

Po sramotnem porazu v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa proti severnoirskim amaterjem je Sergej Jakirović izgubil službo. V soboto se mu je športni direktor Oliver Bogatinov zahvalil za sodelovanje, v nedeljo je na prvenstveni tekmi vijoličaste vodil večni pomočnik Saša Gajser, snovalec kadrovske politike pod Kalvarijo pa se je podal v iskanje novega stratega.

Omenjala so se številna imena, a v zadnjih dneh se je izkristaliziralo ime prvega favorita. Bogatinov je želel ustoličiti trenerja Tabora, legendarnega Maura Camoranesija. Nekdanji zvezdnik Juventusa in nekdanji svetovni prvak z Italijo je po mnenju Bogatinova prava izbira, da vijoličaste znova vrne na zmagovalno pot.

camoranesi
alesfevzer.com
Nekaj dni so trajali pogovori s Camoranesijem, kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN pa so kot prvi poročali, da je argentinski Italijan zelo blizu Ljudskega vrta. In njihovo poročanje se je izkazalo za resnično.

Po družbenih omrežjih je namreč zakrožila fotografija, na kateri je jasno viden Mauro Camoranesi, ki je v spremstvu svojih agentov že prišel v Ljudski vrt. Ob 19. uri ga je klub tudi uradno predstavil.