© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.07.2020 08:22:44

Bo Mura ostala brez svojega prvega zvezdnika?! Luka Bobičanec jasno in glasno o svojem statusu: Vidite, da sem ...

Jurij Kodrun

»Pitaj ka ščeš!« To je bil naslednji projekt, s katerim soboški prvoligaš nase opozarja tudi zunaj igrišča.

Hvalevreden projekt oziroma dogodek, ki medijsko sicer ni tako zelo odmeval, bil je ekskluziven. Petindvajset izžrebanih navijačev Mure je dobilo priložnost za pogovor s svojimi ljubljenci, srečanje se je v ponedeljkovem večeru v soju žarometov ob čudoviti kulisi zgodilo na sredini igrišča stadiona v Fazaneriji.

Med drugim je beseda nanesla tudi na morebitne odhode. Ker je bil med nogometaši, ki so odgovarjali na vprašanja, tudi Luka Bobičanec, je navijače Mure kakopak najbolj zanimalo, ali bo ljubljenec navijačev še ostal v Murski Soboti. Ni namreč nobena skrivnost, da se že lep čas govori o odhodu nogometaša, ki se je v Muri vrnil med 'žive' in postal eden od najboljših posameznikov prve lige.

"Vidite, da sem tukaj. Da, ostajam," je svoj status pojasnil medžimurski vezist, ki je bil soočen tudi z vprašanjem, kdo bolje izvaja prekinitve – Amir Dervišević ali Luka Bobičanec. »Mislim, da Amir z levo nogo, jaz pa z desno,« se je v diplomata prelevil eden od ljubljencev črno-belih privržencev, ki enako dobro udari z levico in desnico, in priznal, da bi v primeru, če bi bilo to mogoče in bi selektor Matjaž Kek morda potreboval njegove usluge, sprejel slovensko državljanstvo.