© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.07.2020 10:43:57

Trener Olimpije potrdil TEKTONSKE SPREMEMBE: Številni ODHAJAJO, ŽELIMO pa nogometaše, ki ...

Jurij Kodrun

Trener Olimpije potrdil pisanje edinega športnega časnika v Sloveniji, da se zmajem obetajo korenite kadrovske spremembe.

Časnik Ekipa SN je v svoji sobotni izdaji poročal, da se pri Olimpiji v naslednjih dneh obeta zajetna čistka igralskega kadra, zdaj je to potrdil tudi trener ljubljanskega kluba. Dino Skender je priznal, da bo ekipa zmajev po neuspešno zaključeni sezoni 2019/20 deležna številnih sprememb, kar pomeni, da se bo Olimpija jasno v naslednje tekmovalno leto podala s povsem drugačno zasedbo nogometašev.

"Vedeli smo, da bo zgodbo težko pripeljati do konca, sploh glede na to, kaj se je dogajalo prej. Ko sem prišel v Ljubljano, smo se dogovorili za dvoletno sodelovanje. Od prvega dne dalje funkcioniramo skupaj: jaz, predsednik Mandarić in športni direktor Rudonja. Zdaj veliko igralcev odhaja iz Olimpije, potekle so jim pogodbe. Zdaj se začenja na novo oblikovanje ekipe, to je naš načrt. Kader želimo sestaviti s kar najbolj kvalitetnimi in hkrati karakternimi nogometaši. Za novo sezono želimo igralce, lačne uspeha," je za Sportske novosti povedal trener Dino Skender, ki ne glede na vse uživa podporo športnega direktorja Mladena Rudonje, s tem pa tudi predsednika Milana Mandarića.