© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
24.06.2020 09:32:25

Zgolj za navijače OLIMPIJE! Ljubljančani vabijo na ogled derbija OLIMPIJA - MARIBOR, tu so podrobnosti ...

Jurij Kodrun

Navijači si velikega slovenskega derbija na stadionu v Stožicah ne bodo mogli ogledati v živo, zato pa Olimpija vabi svoje navijače na dve lokaciji, kjer zagotavljajo pravo navijaško izkušnjo.

Pandemija koronavirusa je svetu športa povzročila ogromno škode, za ogled tekem v živo pa so prikrajšani športni navdušenci z vsega sveta. Tudi slovenski ljubitelji nogometa in navijači Olimpije ter Maribora. Omenjeni ekipi se bosta namreč že ta konec tedna pomerili med seboj, večni derbi v Stožicah pa bo zaradi ukrepov za preprečitev širjenja koronavirusa odigran pred praznimi tribunami.

Kar pa ne pomeni, da si navijači te tekme ne bodo mogli ogledati v pravem navijaškem vzdušju in v neposrednem prenosu. Olimpija tako vabi vse svoje navijače na dve lokaciji, kjer bo poskrbljeno za odlično vzdušje in zabavo. 

"V nedeljo bomo skupaj ustvarjali pravo navijaško vzdušje, in sicer na dveh lokacijah v Ljubljani bo organiziran skupinski ogled derbija med Olimpijo in Mariborom. Tekmo si boste lahko na velikem zaslonu ogledali v Pivnici Union, ki bo v nedeljo odprta le za vas ali v Nogometni hiši zabave, kjer na vas čakajo tudi animacije. Prenos tekme se prične ob 20.45 uri, že prej pa ste vabljeni, da si zagotovite svoje mesto, saj so sedeži ob upoštevanju varnostnih ukrepov NIJZ ter Vlade RS omejena," so sporočili iz Olimpije, dodatne informacije in ostale podrobnosti pa lahko najdete na uradni spletni strani ljubljanskega prvoligaša.