© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
21.06.2020 11:03:31

Kaj se je zgodilo ob golu BRAVA proti MURI? Posnetek RAZKRIVA VSE, to je ... (video)

Martin Metelko

Na tekmi v Šiški se je odločilni trenutek zgodil v 57. minuti.

Bravo še naprej ruši vse pred seboj, za šesto zaporedno zmago so varovanci Dejana Grabića ugnali Muro, ki je pokoronsko obdobje prav tako začela odlično. A Prekmurci v prestolnici niso bili na ravni prejšnjih preizkušenj in morali so se sprijazniti s porazom, odločilni trenutek dvoboja se je zgodil v 57. minuti. Po prekinitvi.


Almin Kurtović je iz kota z desne strani z levico podal v kazenski prostor, kjer je žogo z glavo prestregel Aljoša Matko in znašla se je za hrbtom nemočnega Matka Obradovića. Že v prvem trenutku je bilo jasno, da je imel 'pomoč', da je v gneči nekoga zadela in spremenila smer, o strelcu je bilo kar nekaj negotovosti.


"Ne vem natančno, kaj se je zgodilo. Streljal sem z glavo in potem sem jo videl v mreži," je po tekmi dejal domači junak, posnetek pa vsekakor zelo nazorno razkriva, da je Bravo slavil z avtogolom. Posojeni igralec Maribora je žogo v bistvu podaljšal proti drugi vratnici. Ni bila usmerjena v okvir vrat, ob poskusu posredovanja pa jo je za hrbet svojega vratarja spravil nesrečni Luka Bobičanec ...

Odločilni trenutek spopada v Šiški si v priloženem posnetku poglejte od 2:25 naprej.