© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.06.2020 19:35:12

Je KRIV RUDONJA?! Hadžić ob SLOVESU od Olimpije IZLIL DUŠO in priznal, da je...

Jurij Kodrun

Oglasil se je Safet Hadžić.

Safet Hadžić od danes dalje ni več trener Olimpije. Za strokovnjaka iz Štepanjskega naselja je bil usoden poraz na "derbi tekmi" s Celjem, ki je v Stožicah slavilo z 1:0. Ljubljančani kljub temu vodijo na lestvici, toda Milan Mandarić se je skupaj s športnim direktorjem Mladenom Rudonjo vseeno odločil, da je napočil pravi trenutek za vnovično zamenjavo trenerja. Da Hadžiću ni vseeno, je kristalno jasno. A je ne glede na vse po odhodu s trenerskega položaja ostal gospod. "Hvala vsem za sodelovanje in želim jim srečo v nadaljevanju prvenstva," je za Dnevnik povedal Hadžić.

Dosedanji trener zmajev je za Sportal dodal: "Odločitev odgovornih je pač takšna. Jaz na vse skupaj gledam pozitivno. To je sestavni del življenja. Za nami je težko, stresno leto. V Olimpiji je težko delati, a sem zadovoljen. Zahvalil bi se javnosti, ki mi je bila vseskozi v podporo, pa tudi mojim navijačem, ki so mi prav tako pomagali."

Ga je s klopi vodilnega kluba Prve lige Telekom Slovenije odnesel prihod Rudonje? "Z Mladenom se poznava še iz igralskih časov. Imava odnos, kakršnega imava. On je športni direktor in ga spoštujem. Meni je najpomembneje, vsaj kar zadeva moje delo, da sem v prvi vrsti človek. Da ljudje in igralci to spoznajo. Da je prisotna pozitivna energija," je še dodal Hadžić.