© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.03.2020 12:12:28

TOLE ZELO ODMEVA! Trener Ljubljančanov STOPIL V BRAN Milaniču in Zahoviću! "Onadva sta ..."

Grega Wernig

Besede podpore.

Trener Brava Dejan Grabić včeraj ni mogel s klopi spremljati velike zmage svojih varovancev v Ljudskem vrtu, saj je bil kaznovan, a vseeno je bil po tekmi prav on tisti, ki je stopil pred novinarje. In ko je slišal, da je Darko Milanič takoj po tekmi podal odstopno izjavo, je spregovoril nekaj besed o zdaj že nekdanjem strategu vijoličastih in športnem direktorju kluba Zlatku Zahoviću. 

"Zdaj sem malo šokiran," je začel Grabić. "Moje mnenje o njem je takšno: za Maribor je naredil ogromno. Čeprav bo to nepopularno v javnosti, podobno kot gospod Zahović. Ne glede na vse … Če bo Milanič zares odšel in nekoč, ko bo odšel tudi gospod Zahović, šele takrat se bo videlo, kaj vse sta prinesla Mariboru. Normalno je, da so nihanja v formi in v tem, kako je videti določena ekipa. Onadva sta za slovenski prostor fantastična. Ne vem … Ne bi rad komentiral, kaj naj bi Maribor zdaj naredil, ampak na potezi je uprava. Upam, da se bodo odločili pravilno. Zdaj pa … Bom obdržal zase, kaj je to. No, ne bom obdržal zase … Jaz bi obdržal oba!" je še dodal. 

Na vprašanje, ali mu je žal, da je ravno zmaga njegovega moštva prinesla odstop Milaniča, je dejal: "Seveda mi je žal. Od njega sem se veliko učil. Je zelo odprt za komunikacijo in delitev znanja. Če je kdo navajen tega profesionalizma, potem je to on. Ne skrbi me, da ne bi, če bo odstop sprejet, našel dobre službe, dobrega kluba. Prepričan sem, da ga bo."