© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2020 20:53:45

BUM! Viole sporočile: TEGA IGRALCA NOČEMO VEČ v svetem dresu! Prestali pa morajo STORITI TOLE!

Grega Wernig

Zelo jasno sporočilo Viol na srečanju z igralci pred stadionom.

Ko so se razmere pred stadionom, kjer je nekaj časa kar pokalo od napetosti, nekoliko umirile, so Viole igralcem predstavile, kaj jim najbolj zamerijo in kaj od njih zdaj zahtevajo.

Po naših informacijah so se najbolj spravile na Amirja Derviševića. Njega tam sploh ni bilo - ni konkuriral za nastop, ker je bil do petka bolan. Očitale so mu neprofesionalno življenje, češ da spet hodi ven, da so ga videle zunaj, preden so šli v Turčijo na priprave. Zelo jasno naj bi postavile ultimat, da ga nočejo več gledati v svetem dresu. Preostalim igralcem so očitale, da so prodane pi*ke,  da igrajo samo za denar. Viole so zagrozile, da bodo dosegle, da bodo za klub igrali samo tisti, ki ga imajo radi.

Prav tako so rekle, da nimajo denarja in komaj napraskajo skupaj, da lahko pridejo na tekmo, medtem ko se igralci vozijo v najboljši avtih, živijo v luksuznih hišah. Rekle so jim, naj se med samo magari stepejo, samo naj kažejo željo, in da če sta problem trener in športni direktor, naj igralci še njima dajo vetra. Naj prenehajo biti pi*ke in naj postanejo, kot temu pravijo na Štajerskem, dedi, ter da so jim Viole vse oprostile, ampak da je zdaj dovolj. Ob tem so večkrat poudarile, da Olimpije spet niso premagali doma.