© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.12.2019 13:09:28

Ante Vukušić je ČLOVEK NA MISIJI! S svojim EKSPLOZIVNIM odgovorom je ŠOKIRAL VSE!

alesfevzer.com

Napadalec Olimpije je uspel opozoriti nase.

Ante Vukušić, najboljši strelec Olimpije v jesenskem delu sezone in najboljši strelec slovenske prve lige, je v letošnji sezoni igral tako zelo dobro, da je nase opozoril ne samo slovenske in hrvaške medije, temveč tudi medije iz številnih drugih držav. Na primer iz Italije, kjer je Vukušić igral med letoma 2012 in 2016, ko je bil član italijanskega prvoligaša in drugoligaša Pescare. 

Pri italijanskem Europa Calcio so se odločili narediti intervju z Vukušićem. Jasno, zanimalo jih je predvsem to, kako Hrvat gleda na svoj čas pri Pescari. "V Pescari sem imel težave s predsednikom Sebastianijem. Poleti 2013, ko smo s Pescaro izpadli v drugo ligo, sta me želela Bologna in Parma. Želel sem v enega izmed teh dveh klubov, ker nisem želel igrati v serie B, toda predsednik me ni pustil, rekel mi je, da me želi v Pescari. Prisilil me je, da sem ostal, in potem me je poslal na posojo v Lozano nekaj mesecev kasneje ... Poleti 2015, ko sem se vrnil s posoje pri Beverenu, sem celo poletje treniral s Pescaro, trener Oddo mi je rekel, da sem igralec, ki bi moral igrati v serie A. Ampak 31. avgusta, na zadnji dan prestopnega roka, mi je Sebastiani dejal: 'Ne boš ostal pri Pescari'. Zato sem želel prekiniti pogodbo, kar se je tudi zgodilo dva meseca pozneje, vrnil sem se na Hrvaško, kjer sem treniral samostojno," je o svoji grenki preizkušnji razlagal Vukušić. 

Ob koncu intervjuja pa je Hrvat kar malce šokiral novinarja. "Rad bi še nekaj dodal," je zaprosil novinarja, ki je njegovi prošnji seveda ugodil. "V prihodnosti se želim vrniti v Italijo in pokazati vsem, kdo je Ante Vukušić!" je z ogromno mero odločnosti dejal Vukušić.