© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.11.2019 13:38:54

HUD UDAREC za MURO! Pred pomembno tekmo so ostali brez PRVEGA ZVEZDNIKA!

Aleš Cipot/Fotolens

Mura bo v soboto ob 13.50 gostovala v Celju.

Muro po porazu z Aluminijem in po remiju s Taborom iz Sežane zdaj čaka še ena zelo težavna preizkušnja - gostovanje v Celju. Varovanci Anteja Šimundže so izjemno motivirani in odločni, da se vrnejo na zmagovalna pota. 

A naloga bo zelo zahtevna, tako zaradi tekmeca, ki jim diha za ovratnik na petem mestu lestvice, kot tudi zaradi dejstva, da za Muro do konca jesenskega dela ne bo več igral Luka Bobičanec. "Še naprej ostajamo brez kapetana Alena Kozarja, zaradi poškodb pa sta na žalost jesenski del sezone že zaključila Fejsal Mulić in Luka Bobičanec. Zaradi kartonov ne bo imel pravice igrati Marko Brkić," je pojasnil Ante Šimundža. 

bobicanec bubnjar
Aleš Cipot / fotolens.si

In kakšno tekmo pričakuje izkušeni trener? "V Celju je vedno težko gostovanje, doma igrajo napadalno in agresivno. Pričakujemo zahtevno tekmo, ambiciozno domačo ekipo, a razmišljamo predvsem o sebi. Spoštujemo vsakega nasprotnika, želimo pa iskati pozitivni rezultat ne glede na to, kdo je na drugi strani in kje igramo. Stremeli bomo k svojim principom in temu, da bomo najboljši."