© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
28.09.2019 16:30:57

Nemanja Mitrović je takoj po prihodu na zelenico Stožic storil nekaj ZELO NENAVADNEGA!

Grega Wernig

Vse oči so uprte vanj.

Nemanja Mitrović bo danes na večnem derbiju zagotovo v središču pozornosti. Visokorasli osrednji branilec bo pač prvič v svoji karieri na tekmi med Olimpijo in Mariborom nosil vijoličasti dres. No, v bistvu bo nosil rumenega, kajti Mariborčani bodo danes nastopali v gostujoči športni opremi.

Mitrović je seveda nekdanji kapetan Olimpije, ki mu navijači zmajev prestopa v Ljudski vrt zelo zamerijo. Pred nekaj minutami je občasni slovenski reprezentant skupaj s svojimi soigralci stekel na zelenico Stožic in pričel z ogrevanjem. Darko Milanič ga je jasno postavil v začetno enajsterico, skupaj s Špirom Peričićem bo tvoril par osrednjih branilcev.

Takoj po prihodu na zelenico Stožic pa je Mitrović storil nekaj nevsakdanjega. A v njegovem primeru zelo logičnega. Stekel je namreč na polovico, kjer se ogrevajo nogometaši Olimpije in objel - Safeta Hadžića! Strateg zeleno-belih je, tako kot po navadi, na sredini igrišča, kjer si podrobno ogleduje ogrevanje svojih varovancev, ogled pa je prekinil za nekaj trenutkov le v trenutku, ko je do njega pritopil Mitrović. Trener Olimpije in nogometaš Maribora sta si izmenjala nekaj toplih besed, nato sta nadaljeval vsak po svoje ...