© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.08.2019 12:37:19

Je Saša IVKOVIĆ res že odigral ZADNJO TEKMO v dresu Maribora?! Tu so VSE PODROBNOSTI!

Saša Ivković
Saša Ivković
Grega Wernig

Bil je v središču pozornosti. Pred tekmo z Ludogorcem in po njej, za kar so poskrbele informacije, da zapušča vijoličaste.

Ljudski vrt ga je pozdravil z ovacijami, v poznem četrtkovem večeru pa je Saša Ivković poudarjal, da je še vedno član Maribora. In je tudi še danes, toda jasno je, da bo kariero nadaljeval v Združenih arabskih emiratih.

Informacija, ki so jo ekskluzivno razkrili kolegi iz tiskane izdaje Ekipe SN, da zapušča Maribor in da bo kariero nadaljeval v Združenih arabskih emiratih, ga je potisnila v ospredje. V dresu Baniyasa, ki ga s klopi vodi nemški strokovnjak Winfried Schäfer, toda glavni igralec zgodbe je v poznem četrtkovem večeru kar malce osupnil.

"Sem član Maribora, z nobenim drugim klubom nisem podpisal pogodbe. V Ljudskem vrtu mi je dobro in tako bo ostalo, dokler ne bom odšel kam drugam. V tem trenutku sem igralec Maribora," je poudaril Saša Ivković, ki so mu namigovanja o njegovi prihodnosti otežila pripravo na obračun z Bolgari.

"Seveda ni bilo mogoče, da to ne bi prišlo do mene, vendar menim, da mi je uspelo, da o tem nisem pretirano razmišljal. Zame je bila pomembna le tekma z Ludogorcem, z drugimi stvarmi se nisem želel obremenjevati. Verjamem, da mi je to dobro uspelo in da dogajanje v preteklih dneh na mojo igro ni vplivalo," je po bolečem izpadu iz Evrope povedal Ivković, takrat še kot igralec Maribora, o tem ni niti najmanjšega dvoma, vendar ga prav tako ni niti o tem, da je v četrtkovem večeru zadnjič branil vijoličaste barve.

Včeraj je še bil pod Kalvarijo in tudi v pisarni športnega direktorja Zlatka Zahovića, v današnjem dopoldnevu se je podal na pot. Odpravil se je v Abu Dabi in se v glavnem mestu Združenih arabskih emiratov srečal z vodilnimi možmi Baniyasa na zaključnih pogovorih za sklenitev sodelovanja. Bržčas bodo zgolj formalnost, nato bo po opravljenih zdravniških pregledih podpisal pogodbo. Po naših informacijah triletno …