© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.08.2019 08:41:34

Mitrovićevo MAŠČEVANJE Olimpiji!? Te besede povedo VSE! TOLE je zameril Olimpiji in TAKOLE popihal na dušo Mariboru!

Grega Wernig

Iskrena izpoved Nemanje Mitrovića.

Nekdanji kapetan Olimpije se je po odhodu iz Ljubljane na Poljsko morda res poslovil od svojih navijačev s čustvenim sporočilom, toda kmalu zatem je v iskrenem intervjuju z našimi kolegi s sosednjega uredništva tiskane izdaje časopisa Ekipa SN povedal drugo plat zgodbe. Kako grdo je Olimpija ravnala z njim v njegovih zadnjih tednih na Stožicah in kako razočaran je odšel.

»Počutil sem se kot, oprostite izrazu, navadna smet. Nočem si lastiti zaslug, ki mi ne pripadajo, ampak vem, kaj vse sem dal Olimpiji. Zato sem trdno prepričan, da si takšnega ravnanja nisem zaslužil niti po naključju. Poudarjam, sploh nisem edini. Rok Kronaveter je dal 17 golov v tisti šampionski sezoni, pa sami dobro veste, kako še vedno delajo z njim. Ne Rok ne jaz pa nisva edina …« je pred slabima dvema letoma v odmevnem pogovoru dejal Mitrović. Nato pa povedal nekaj, kar kaže, da je že takrat čutil naklonjenost oziroma veliko spoštovanje do Maribora.

»Poglejte, kako stvarem strežejo v Mariboru, ki je za Olimpijo, pa naj se sliši še tako grdo, barvni televizor. Je svetlobna leta pred Olimpijo, in to v vseh pogledih. Jasmin Handanović bo kmalu star 40 let, a je v najboljši formi v karieri. Ne spomnim se, kdaj je nazadnje branil tako dobro. Veste, kje bi bil v Olimpiji? Že zdavnaj bi bil … Ah, da ne povem, kje. In Aleksander Rajčević. Dve leti je bil odsoten, pa je spet igral. Dare Vršič se je vrnil, čeprav jih je sprva zavrnil. To govori o tem, kakšen odnos imajo v Mariboru do svojih nogometašev. Pravega! V Olimpiji pa … Še Ljubljančana skoraj ni več tam. Ne, res ni dobro. Ni dobro. Kot sem že dejal, v Olimpiji sem doživel vse. Skoraj smo izpadli iz lige, ničkolikokrat sem igral na robu poškodbe, pri Rastoderju so bila obdobja, ko ni bilo plač, ni bilo osnovnih razmer za delo. Vendar so na vse to ljudje v upravi zdajšnje Olimpije pozabili. Najlažje je nekoga poslati na tribuno. V Olimpiji je to očitno nekaj normalnega, čeprav ne bi smelo biti tako,« se je razgovoril Mitrović. Besede, po katerih se njegova odločitev, da sprejme ponudbo Zlatka Zahovića, ne zdi več tako presenetljiva …

ekipa